Designhotell med centralt läge i Madrid

Dear Hotel Madrid, Madrid, Spanien

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Madrid

Madrid

Madrid

Centralt boutiquehotell i Madrid, nära kultur, shopping och restauranger

  • Inrett av prisbelönad designer: Hotellet är inrett av den välkända designern Sandra Tarruella, som belönats med det prestigefulla Architecural Digests Award of the Year. Här bor du centralt, i en avslappnad atmosfär med en takterrass som erbjuder fantastisk utsikt över den vackra staden.

  • Njut av god mat och vacker utsikt: På hotellets 14:e våning hittar du Nice to meet you, Dear Hotel Madrids egna restaurang och lounge. Här serveras moderna rätter i en lugn och elegant miljö, allt med 360-graders panoramautsikt över Madrid. Förutom utsikt och mat finns även utsökta drinkar.

  • Madrids många sevärdheter: Madrid är en stad med ett nästintill obegränsat utbud av kultur, historia, underhållning och matupplevelser. Hotellet ligger vid Plaza de España, med närhet till många av stadens främsta sevärdheter, restauranger och nöjen.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi
- Restaurang
- Plunge pool

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20 minuters bilresa från flygplatsen Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Med allmänna färdmedel tar resan omkring 35 minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor