Designhotell i charmig del av Milano

Savona 18 Suites, Milano, Italien

Home-svit

Home-svit

Home-svit

Charmigt och rofyllt designhotell i det vibrerande området Naviglia med sina trendiga butiker, barer och restauranger, inklusive frukost

Savona 18 Suites är ett vackert designat hotell med 18 stilfulla sviter som inretts av Aldo Cibic. I varje rum finns fina möbler och unika, charmiga designföremål. Trots att du befinner dig i det livliga Naviglia-området känns hotellet som en rofylld oas. I din svit väntar en Nespresso-maskin, badrock och tofflor, och från fönstret har du utsikt över den fina innergården.

Börja dagen med frukost på Petit Café och ge dig sedan ut för att upptäcka den här delen av Milano. Ta en kort promenad till Via Tortona och passera roliga butiker, caféer och barer, eller köp en glass och strosa längs kajen vid Darsena. Flera tunnelbanestationer ligger bara en kort bit från hotellet och det är enkelt att ta sig till sevärdheter som Milano-katedralen och Castello Sforzesco. Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt och personalen ger gärna tips och råd om Milano.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor