Designhotell i Kapstaden med takpool - avbokningsbar

Gorgeous George, Kapstaden, Sydafrika

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Svit med 1 sovrum

Boutiquehotell i hjärtat av Kapstaden, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 34% ?

Bo i en svit med designvibbar i Sydafrikas metropol, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Receptet för en trivsam vistelse: Gorgeous George, mitt i centrala Kapstaden, kombinerar 1700-talets storhet med råa och industriella detaljer. Addera till detta en slående design, avslappnad men livlig atmosfär, förstklassiga faciliteter och en enorm gästfrihet.

  • Högklassiga middagar: Chefskocken Guy Bennett har skapat en meny baserad på säsongsbetonade och lokala rätter med en twist, allt för en middagsupplevelse värd att minnas. Efteråt kan du bege dig till den inbjudande takbaren, där du kan koppla av med omsorgsfullt blandade cocktails i en skön atmosfär.

  • Industriell chic: Överdådiga bekvämligheter möter kreativitet i de unika hotellrummen på Gorgeous George. Varje rum är unikt designat med anpassade stycken och skräddarsydda artiklar - tänk exponerad betong, handmålad väggkonst och plyschmöbler.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Takpool
- Wi-Fi


Hitta hit

Från Gorgeous George kan du ta dig till Kapstadens internationella flygplats på drygt 20 minuter med bil.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

118 St Georges Mall, Cape Town CBD, 8001 Kapstaden, Sydafrika
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor