Designhotell med panoramautsikt i Milano

Enterprise Hotel, Milano, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Designinriktat boutiquehotell med spa, panoramautsikt och bra kommunikationer, inklusive välkomstgåva, sen utcheckning och frukost som tillval

Enterprise Hotel är beläget ett par kilometer utanför Milanos stadskärna, i en livlig stadsdel med flera trendiga caféer och uteställen. Hotellet ligger direkt vid knutpunkten Piazza Firenze och på promenadavstånd från parken Parco Sempione, där man bland annat kan besöka den vackra forna stadsporten Arco della Pace, slottet Castello Sforzesco samt Triennale-museet.

Hotellet har en modern och eklektisk designinredning, med mönstrade tapeter, klädda sänggavlar och stilrena lampor. Här finns inte mindre än tre barer samt en restaurang, som blandar traditionell regional gastronomi med moderna tendenser, ekologiska råvaror och alternativ för specialkost. På översta våningen ligger ett härligt spa, varifrån man har underbar panoramautsikt när man kopplar av i poolen.

Från detta område har man även bra kommunikationer till resten av staden. Direkt utanför hotellbyggnaden stannar spårvagnen, som tar dig snabbt och enkelt in till centrum. Närmaste tunnelbanestation är också bara ett par minuter bort och till flygbussen mot Malpensa är det ungefär tio minuters gångavstånd.


Missa inte

  • Koppla av i spaet på översta våningen och beundra den fantastiska panoramautsikten från poolen
  • Mingla med lokalbefolkningen i någon av hotellets eleganta barer – den perfekta upptakten på en festlig utekväll
  • Promenera till den närbelägna Parco Sempione, där det finns både ett museum och vacker arkitektur att vila ögonen på

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor