Designhotell med takterrass i Madrid

Vincci The Mint, Madrid, Spanien

En cool vistelse på ett designhotell med en imponerande takterrass, inklusive frukost och välkomstdrink

När man välkomnas av den ståtliga, citrongula fasaden prydd av statyer kan man tro att interiören på Vincci The Mint är klassisk, men på insidan väntar en helt annan upplevelse. För det första finns ingen traditionell reception – istället checkar du in i baren, kanske med en cocktail medan du väntar.

Den oväntade designen, som den berömda inredningsarkitekten Jaime Beriestain stått för, ger hotellet en osande cool karaktär. Tartanmönstrade väggar, mintgröna läderfåtöljer och hundskulpturer kanske låter som en galen blandning, men den missmatchade designen är välplanerad in i minsta detalj.

Det är inte bara designen som imponerar på Vincci The Mint. Hotellet har en blomstrande takterrass som skulle kunna konkurrera med vilken NYC-rooftop som helst. Ta en cocktail och ett mellanmål från matbilen i amerikansk stil, luta dig tillbaka och blicka ut över Gran Vía.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor