Femstjärnig vistelse på Sicilien

Diamond Resort Naxos, Giardini Naxos, Italien

Classic-rum med havsutsikt

Classic-rum

Giardini Naxos

Taormina

Klassiskt och femstjärnigt hotell på Siciliens östkust

  • Upplev femstjärnig elegans: På Diamond Resort Naxos kan du glömma vardagen och istället njuta av eleganta rum som alla erbjuder fantastisk utsikt, hög komfort och en exklusiv känsla. Slå upp dörrarna till terrassen eller balkongen och hör vågorna rulla in mot stranden.

  • Koppla av i hotellets spa: Trilogy Spa har en välkomnande miljö med bekväma loungemöbler och fräscha faciliteter som garanterar att du får en skön stund. Slappna av i den finska bastun och i det turkiska badet eller boka in någon av behandlingarna för hår, ansikte, kropp och fötter.

  • Njut av siciliansk gastronomi: På restaurangen serveras moderna och genuina rätter från det sicilianska köket och andra delar av Medelhavsområdet. Allt på tallriken är lokalt producerat och väljs med stor omsorg utifrån kvalitet och säsong. Här erbjuds också utsökta desserter och ett stort urval av dryck från husets vinkällare.

Faciliteter


- Restaurang
- Pooler
- Spa
- Privat strand (öppen fram till 15 september)
- Putting green
- Trädgård
- Vattensporter

Hitta hit


Med bil tar det knappt en timme att köra från Catanias flygplats. Du kan också ta buss A18 eller A19 in till Catanias centrum och därifrån ta tåget till Taormina.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor