Elegant boende vid vattnet och Hagaparken - avbokningsbar

Royal Park Hotel STHLM, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Vacker byggnad vid Brunnsviken med spa och gym, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 40% ?

Elegant hotell med spa och gym vid Brunnsviken nära Hagaparken i norra Stockholm, inklusive frukost eller halvpension. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Utforska närområdet: Royal Park Hotel STHLM har ett perfekt utgångsläge för att koppla av med promenader, joggingrundor och andra aktiviteter i den natursköna Hagaparken, där du också finner Fjärilshuset, Haga parkmuseum och Haga slott.

  • Avkoppling för hela kroppen: Hotellet erbjuder ett brett utbud av välgörande och härliga behandlingar. Innan och efter din behandling kan du njuta av att bada och koppla av i poolområdet. För extra feelgood kan du boka en badtunna på hotellets trädgårdsterrass där du kan slappna av ordentligt med utsikt över Hagaparken.

  • Mångsidigt träningsutbud: Hotellet har ett modernt och välutrustat gym, där du kan hålla igång din träningsrutin under semestern, eller kanske till och med förbättra den, med en joggingrunda i den närbelägna parken eller sparring i boxningsringen.

Faciliteter


- Utomhusgym
- Inomhuspool
- Restaurang med uteservering
- Spabehandlingar
- Wi-Fi
- Trädgårdsterrass med badtunnor
- Boulebana

Hitta hit

Hotellet är naturskönt beläget i nordvästra Stockholm, nära en busshållplats. Till centralstationen är det en kvarts bilfärd, eller en halvtimmes resa med lokaltrafiken. Arlanda flygplats når du på en halvtimme med bil, eller en timme med allmänna färdmedel.

Bra att veta

Spaet har en åldersgräns på 15 år.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Frösundaviks allé 15, 169 70 Solna
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor