Elegant hotell vid en kroatisk strand

Remisens Premium Hotel Imperial, Kvarner Bay, Kroatien

Comfort Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum

Comfort Dubbelrum med en extra säng

Comfort Dubbelrum

Eleganta rum på nyrenoverat hotell med spa och nära till stranden i Opatijas stadskärna, inklusive halvpension, spatillgång och andra förmåner

Nyrenoverade Remisens Premium Hotel Imperial är beläget i Opatija, i Istrien vid Kvarnervikens västra kust. Hotellet är inhyst i ett välvårdat hus i Secession-stil från sent 1800-tal och ligger vid Opatijas huvudgata, inte långt från stranden Slatina. Här bor du i eleganta rum och sviter som är inredda i en naturlig färgskala och har utsikt mot gatan eller mot havet. Du kan koppla av i hotellets spa med bland annat bastu och massage och i restaurangen serveras tre gånger om dagen en internationell och medelhavsinspirerad buffé.

Börja din morgon med en promenad eller joggingtur längs med den tolv kilometer långa strandpromenaden Lungomare och ägna eftermiddagen åt lite sightseeing i Opatijas vackra stadskärna. Gör en paus på något av stadens caféer för en bakelse och en kopp kaffe eller luta dig tillbaka med ryggen mot ett träd i en av de gröna parkerna. Ta ett dopp för att svalka av dig vid den kännetecknande kroatiska klapperstensstranden och innan middagen kan du sedan slå dig ned med en drink i hotellets cocktailbar. Ett annat tips är att göra en dagsutflykt till den närbelägna staden Rijeka och dessutom erbjuder hotellet även klasser i bland annat yoga och stretching, samt guidade turer i centrala Opatija.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor