Elegant och mysigt hotell i Vasastan - avbokningsbar

Elite Palace Hotel, Stockholm

FLASHDEAL FLASHDEAL

Endast i 72 H! Specialpriser under begränsad tid.

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Standardrum

Djurgården, Stockholm

Stockholm

Stockholm

Modernt och läckert hotell med spa och gym i Vasastan i Stockholm, inkl. frukost, vin, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Bo på ett elegant och stilsäkert hotell med spa, gym och perfekt läge i centrala Stockholm, inklusive frukost, vin och chokladtryfflar. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

  • Perfekt läge i stan: Hotellet ligger centralt på Sankt Eriksgatan, med många bussar som stannar precis utanför och med bara en kort promenad från S:t Eriksplans tunnelbanestation, så att du har perfekt utgångsläge för att utforska vår spännande huvudstad. I närheten av hotellet ligger många av Stockholms trendigaste restauranger och barer, och det är enkelt att ta sig till andra delar av staden härifrån.

  • Mysiga och gästvänliga matmöjligheter: I samma byggnad som hotellet ligger den hjärtliga och mysiga gastropuben The Bishops Arms, som erbjuder god mat och dryck i en genuin engelsk pubmiljö. I hotellets lobby hittar du Bar & Bistro 115, som passar perfekt för en eftermiddagspaus med dryck och snacks och här serveras även den härliga frukostbuffén i en varm och fridfull miljö.

  • Fridfull spa-avkoppling: Efter en lång dag på stan kan du slappna av och skämma bort dig själv i det moderna Vana spa, som finns på hotellet. Här finns ett 300 kvm stort och modernt gym, en härlig pool, jacuzzi, ång- och torrbastu, aromarum, spa-lounge med öppen spis och ett brett utbud av spa-behandlingar att välja mellan.


Faciliteter

- Bar
- Restaurang
- Lounge
- Gastropub
- Spa (extra avgift)
- Gym 
- Wi-Fi
- Husdjursvänligt
- Parkeringsgarage


Hitta hit

Elite Palace Hotel ligger ett stenkast från Vanadisplan i Vasastan och Odenplans pendeltågsstation, och med fem minuters gångavstånd till S:t Eriksplans tunnelbanestation. Till Arlanda flygplats tar det cirka 30 minuter med bil eller cirka 40-60 minuter med Flygbussarna, som stannar precis utanför hotellet.

Bra att veta


Tillgång till spaet är avgiftsbelagd och måste bokas och betalas direkt med hotellet.
 

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Sankt Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor