Anrikt hotell i centrala Malmö - avbokningsbar

Elite Hotel Savoy, Malmö

Upp till -51% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Stortorget

Västra Hamnen

Turning Torso

Pampigt boende på anrikt hotell mitt i Malmös hjärta, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 51% ?

Bo på ett centralt hotell med spännande historia i centrala Malmö, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett av Sveriges äldsta hotell: Hotellet byggdes år 1862 och fick sitt namn efter att en berest gäst drog jämförelser med det ursprungliga Savoy i London. Hotellet har under åren gästats av storheter som Judy Garland och Sammy Davis Jr.

  • Checka in i en elegant miljö: Hotellet slog först upp sina portar under Baltiska utställningen år 1914 och är idag renoverat med stor hänsyn till orginaldetaljerna. Bakom den ståtliga fasaden hittar du en luftig lobby med klassiskt schackrutigt golv och en matsal som pryds av vackra kristallkronor.

  • Njut av klassiska läckerheter: Avnjut en ordentlig frukost som serveras i hotellets eleganta matsal. För en god öl, whisky och pubrätter kan du bege dig till The Bishops Arms som ligger på hotellets bottenvåning.

Faciliteter


- Restaurang
- Gastropub
- Hyrcyklar
- Bastu
- Fitnesscenter
- Rumsservice
- Dygnetruntöppen reception
- Tvättservice (mot en avgift)
- Husdjursvänligt
- Parkering 

Hitta hit


Elite Savoy ligger bara fem minuters promenad från centralstationen. Malmös flygplats ligger runt 25 kilometer bort och Köpenhamns flygplats når du på cirka 20 minuter med tåg.

Bra att veta


Vänligen kontakta hotellet i förväg om ni anländer efter klockan 20.00. Notera även att hotellet är helt kontantfritt.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Norra Vallgatan 62, Norr, 211 22 Malmö
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor