Stiligt hotell i hjärtat av Göteborg - avbokningsbar

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Superior-rum

Modernt hotell med ett perfekt läge på Avenyn i Göteborg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 32% ?

Koppla av på ett omtyckt hotell mitt i centrala Göteborg, inklusive frukost. Kostnadsfri avboking - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Centralt och bekvämt: Elite Park Avenue är inte bara ett av Västsveriges populäraste hotell – det är också en ideal bas för sightseeing. Tack vare hotellets fantastiska läge mitt på Avenyn har du nära till det mesta som Göteborg har att erbjuda, så som skärgårdsbåtarna och konstmuséet. Så det är bara att ta på sig ett par bekväma skor och börja utforska!

  • Låt dig väl smaka på At Park: I hotellets brasserieinspirerade restaurang At Park kan du njuta av en varierad meny med allt från franska klassiker och svenska köttbullar till löjromstoast. Prova även At Parks lördagsbrunch, som är en storfavorit hos såväl hotellgäster som göteborgarna i gemen. Missa heller inte pianobaren på fredagar och lördagar.

  • Ta en andningspaus i NatureFitness: I hotellets relaxavdelning kan du njuta i bastun, svalka dig i den mysiga relaxpoolen eller boka in en välgörande behandling. Vill du öka tempot har du även ett gym till ditt förfogande.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Engelsk pub
- Bastu
- Inomhuspool
- Gym
- Tvättservice
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotell ligger högst upp på Kungsportsavenyn med Götaplatsen som närmsta granne. Hit tar du dig snabbt med kollektivtrafiken eller taxi från Göteborgs Centralstation. Till flygplatsen Göteborg-Landvetter tar det cirka 30 minuter med både bil och allmänna färdmedel.

Bra att veta

  • Hotellet tar din säkerhet på största allvar och gör allt de kan för att du ska känna dig trygg, samt följer noga de direktiv och rekommendationer som myndigheterna utfärdar
  • Gäster bör förboka spabehandlingar innan ankomst via hotellets hemsida
  • Restaurangen At Park har endast öppet på fredagar och lördagar medan The Bishop Arms har öppet varje dag
  • Lördagsbrunchen är anpassad för att öka tryggheten under rådande omständigheter
  • Barn under 16 år är välkomna i relaxavdelningen i målsmans sällskap alla dagar i veckan mellan 10.00-16.00
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Kungsportsavenyen 36, 411 36 Göteborg
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor