Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Stiligt hotell i hjärtat av Göteborg

Göteborg
Göteborg
Superior-rum med balkong
Superior-rum med balkong
Göteborg
Superior-rum
Göteborg

Modernt hotell med ett perfekt läge på Avenyn i Göteborg, inkl. frukost m. m.

Hotellbeskrivning

Plats

Koppla av på ett omtyckt hotell mitt i centrala Göteborg, inklusive frukost och mer
  • Centralt och bekvämt: Elite Park Avenue är inte bara ett av Västsveriges populäraste hotell – det är också en ideal bas för sightseeing. Tack vare hotellets fantastiska läge mitt på Avenyn har du nära till det mesta som Göteborg har att erbjuda, så som skärgårdsbåtarna och konstmuséet. Så det är bara att ta på sig ett par bekväma skor och börja utforska!

  • Låt dig väl smaka på At Park: I hotellets brasserieinspirerade restaurang At Park kan du njuta av en varierad meny med allt från franska klassiker och svenska köttbullar till löjromstoast. Prova även At Parks lördagsbrunch, som är en storfavorit hos såväl hotellgäster som göteborgarna i gemen. Missa heller inte pianobaren på fredagar och lördagar.

  • Ta en andningspaus i NatureFitness: I hotellets relaxavdelning kan du njuta i bastun, svalka dig i den mysiga relaxpoolen eller boka in en välgörande behandling. Vill du öka tempot har du även ett gym till ditt förfogande.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Engelsk pub
- Bastu (stängt tills vidare)
- Inomhuspool (stängt tills vidare)
- Gym (stängt tills vidare)
- Tvättservice
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotell ligger högst upp på Kungsportsavenyn med Götaplatsen som närmsta granne. Hit tar du dig snabbt med kollektivtrafiken eller taxi från Göteborgs Centralstation. Till flygplatsen Göteborg-Landvetter tar det cirka 30 minuter med både bil och allmänna färdmedel.

Bra att veta

Observera att gymmet och relaxavdelningen för närvarande är stängda tills vidare.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Ett stenkast från hotellet ligger Götaplatsen där du förutom konstmuseum, konserthus och stadsteater även kan beskåda Carl Milles ikoniska Poseidon-staty. En kort promenad bort ligger Korsvägen där du hittar Liseberg, Svenska Mässan, Universeum och Scandinavium. På själva Avenyn finns affärer, barer och restauranger och med kollektivtrafiken tar du dig smidigt till närliggande stadsdelar.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer