Femstjärnig vistelse mitt i Göteborg - avbokningsbar

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Standardrum

Göteborg

Göteborg

Göteborg

Pampig vistelse på klassiskt hotell i hjärtat av Göteborg, inklusive frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 27% ?

Elegant hotell i centrala Göteborg, nära Domkyrkan och Kronhusbodarna, inkl. frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.


  • Byggnadens originaldetaljer: Elite Plaza Hotel är klassisk skandinavisk design när den är som bäst. Hotellet ligger i en palatsliknande byggnad från år 1889 och alla originaldetaljer har bevarats. Resultatet är en vacker blandning av stuckaturtak, mosaikgolv och modern konst.

  • Brett urval av mat och dryck: På hotellets restaurang Swea Wine & Dine har man tagit det bästa från Sverige och Frankrike, vilket har resulterat i rätter tillagade med stor omsorg och närproducerade råvaror – självklart i kombination med en väl vald dryck.

  • Varva ner efter en lång dag: Ta till vara på hotellets samarbete med närliggande Friskis & Svettis under din vistelse. Här kan du hålla träningsrutinen vid liv med hjälp av moderna maskiner anpassade för såväl styrketräning som konditionsträning. Efter ett svettigt pass kan du avrunda med en välförtjänt stund i bastun.

Faciliteter

- Bar
- Wi-Fi
- Restaurang (begränsade öppettider)
- Dygnetruntöppen rumsservice (tillgänglig när restaurangen är öppen)
- Concierge
- Tvättservice (mot en avgift)
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Det tar ungefär en kvart att gå till flygbussarna på Nils Ericson Terminalen och tågstationen Göteborg C.

Bra att veta

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Västra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor