En bit historia i NYC

Warwick New York, New York, USA

Premier Plus-rum med en king-säng

Premier Plus-rum med två dubbelsängar

Centralt boende på ett av New Yorks mest historiska hotell, med gångavstånd till massor av sevärdheter, inklusive kredit till mat och dryck

Vill du att ditt lyxhotell ska påminna dig om New Yorks glittrande bakgrund? Trots att hotellet har en modern amerikansk restaurang och HDTV-apparater på rummen så tas du 90 år tillbaka i tiden till jazz-eran då William Randolph Hearst lät bygga hotellet. Det glamorösa hotellet som fick skådisen Marian Davies (Hearsts flickvän), The Beatles (som bodde här innan de framträdde för en viss Ed Sullivan) och Cary Grant att vilja bo här är lika frestande nu som då.

Kanske är du ute efter en fantastisk utsikt över New York och då har du kommit helt rätt. Hotellet ligger på en adress mitt i hjärtat av New York. TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnaren ligger i hjärtat av Midtown runt hörnet från Avenue of the Americas och i närheten av Central Park så du kommer att bo på en av de bästa adresserna i hela Manhattan.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor