Tropisk barfotadröm på Mauritius

Seaview Calodyne Lifestyle Resort, Calodyne, Mauritius

Deluxerum

Deluxerum

Soliga dagar på fyrstjärnigt hotell med spa och privat strand, inklusive frukost, middag och massage

Drömmer du om paradisiska stränder med kritvit strand, orörda korallrev och kristallklart vatten som inbjuder till snorkling och dykning i den spännande undervattensvärlden? Välkommen till Mauritius där solen skiner i princip varje dag och temperaturen ligger på 26-27 grader året om. Här möts du av vänlig gästfrihet, charmiga franskkoloniala städer och tropisk regnskog med ett rikt djurliv.

Fyrstjärniga Seaview Calodyne Lifestyle Resort ligger bara några minuter från stranden på den nordöstra sidan av ön. Sparka av dig skorna och låt tårna sjunka ner i den finkorniga sanden eller svalka dig med ett dopp i den inbjudande poolen. Koppla sedan av ännu mer i hotellets lyxiga spa med en välgörande mineralbehandling eller massage med varma stenar.

Avkoppling i all ära men många av oss gillar också att prova på nya aktiviteter under semestern. På Seaview Calodyne Lifestyle Resort hittar du ett stort utbud av vattensporter som snorkling, dykning, kajakpaddling och vattenskidor. När adrenalinet har lagt sig kan du njuta av mauritiska fusionrätter på restaurangen Vieille Rouger och avsluta kvällen med en cocktail i strandbaren. 

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor