Vacker villa vid en italiensk sjö

Camin Hotel Colmegna, Luino, Italien

Double Plus-rum med sjöutsikt

La Rosa-svit

Lyxig, romantisk vistelse i charmig italiensk villa med utsikt över bergen och den vackra Maggiore-sjön i norra Italien, inklusive frukost, en flaska prosecco och mer

Nära stranden vid Lago Maggiore med underbar utsikt över sjön och de höga, lummiga bergen runt omkring ligger Camin Hotel Colmegna. Detta fyrstjärniga hotell är en idealisk plats för romantiska semestrar och även för dig som tycker om att cykla, vandra i bergen, rida och vindsurfa. En båttur på sjön rekommenderas också varmt.

Ta en promenad i hotellets stora trädgård där du hittar romantiska gångstigar, ett fint gammalt växthus, en vacker strandpromenad och sköna platser där du kan slå dig ned och se ut över sjön. Hotellet har även en privat strand med parasoll och solstolar.

Väl tillbaka på rummet igen kan du fortsätta njuta av utsikten från ditt fönster medan du känner lugnet fylla dig. Till kvällen vill du kanske bada bastu, jacuzzi eller sätta dig med ett glas vin på någon av hotellets terrasser vid vattnet. Känn stillheten, den lätta vinden som svalkar din hud och förbered dig för en italiensk smakupplevelse på hotellets restaurang.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor