Exklusiv havsutsikt i Ajman

Fairmont Ajman, Ajman, Förenade Arabemiraten

Deluxerum

Lyxiga rum med havsutsikt vid stranden i Ajman, nära butiker och kulturella sevärdheter, inklusive frukost eller halvpension

Fairmont Ajman är beläget direkt vid havet i emiratet Ajman. Här bor man i stora, exklusivt inredda rum, som är försedda med balkonger och erbjuder milsvid havsutsikt. På hotellet finns bland annat ett härligt poolområde, ett modernt gym samt ett välkomnande, holistiskt spa, och alldeles i närheten ligger en 18-hålsgolfbana.

Hotellet har ett stort gastronomiskt utbud, med allt från turkiska specialiteter och smakrik italiensk gastronomi till vattenpipa, signaturcocktails och karibisk stämning nere på den privata stranden.

Ajman är ett litet men väldigt mångsidigt resmål och här kan man till exempel njuta av fantastiska stränder, unik natur med mangroveträd och våtmarker, exotiska kulturella upplevelser samt, inte helt oväntat, ett imponerande utbud av shopping.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor