Exklusiv resort i Siem Reap

Nita by Vo Angkor Resort, Siem Reap, Kambodja

Junior Garden View-svit

Junior Garden View-svit

Junior Garden View-svit

Bungalow-svit

Bungalow-svit

Private Pool-villa

Private Pool-villa

Private Pool-villa

Angkor Wat

Ta Prohm

Semestra vid en lyxig oas en kort tuk tuk-resa från magiska Angkor Wat och Siem Reap, inklusive frukost, massage, transfers och mer

Om du alltid drömt om att vandra runt bland de mystiska templen i Angkor Wat och uppleva Kambodjas förstklassiga gästvänlighet så kommer du att trivas på Nita by Vo Urban Resort. Här semestrar du i femstjärniga omgivningar i en lugn del av Siem Reap, bara en mil från templen. Resorten hjälper dig gärna att boka både tuk tuk och utflykter i området. Och vad du än gör, missa inte chansen att se solen sakta gå upp över Angkor Wat i gryningen – definitivt en av vistelsens höjdpunkter.

Sviterna och villorna förför vilken semesterfirare som helst, med sina klassiska khmer-inslag och komfortabla design. Beställ rumsservice till din alldeles egna uteplats eller ta ett dopp i bubbelbadet för att lyxa till det lite extra. Hotellrestaurangen skämmer bort dig med internationella och lokala specialiteter. Den som fått upp ögonen för khmer-matlagning kan anmäla sig till en matlagningskurs för att själv lära sig laga rätterna. Snacka om långvarigt semesterminne!

Fly till Nita Spa eller svalka dig i den eleganta poolen när du vill smälta intrycken från de häftiga templen. Du kan förstås också bege dig med tuk tuk till bargatan i Siem Reap om du hellre vill ventilera dina upplevelser i en livligare miljö. Sedan väntar skön sömn på Nita by Vo Urban Resort.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor