Naturskön tillflyktsort med spa på Värmdö - avbokningsbar

FågelbroHus, Värmdö, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Country Club Queen- eller Twin-rum

Värmdö

Värmdö

Mysigt skärgårdshotell på Värmdö med stor relaxavdelning, inkl. frukost, trerätters, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Lantlig tillflyktsort med spaavdelning, två golfbanor och naturskönt läge i Stockholms skärgård, inklusive frukost, trerättersmiddag och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Idylliska omgivningar i Stockholms skärgård: På FågelbroHus välkomnas du av en mysig röd byggnad med vita knutar, inramad av natursköna omgivningar, där du kan njuta av frisk luft och långpromenader i de närliggande skogarna. Du kan även promenera ner till havet, gå en runda på någon av hotellets golfbanor eller öva på backhandsmashen på tennisbanan.

  • Koppla av på det nyrenoverade spaet: Unna dig själv en stunds total avkoppling. På hotellets spa i samarbete med Kerstin Floran möts du av en rofylld miljö, där du bland annat kan boka in djupgående massage och andra spabehandlingar, med ett brett ekologiskt utbud bland produkterna. Hotellet har nyligen invigt sin nya, imponerande utomhuspool som håller 38 grader året om, oavsett utetemperatur. 

  • Ekologisk smakinnovation: Köksteamet på FågelbroHus jobbar ständigt för att varje dag leva upp till restaurangens två nyckelord: närproducerat och säsongsbetonat. Med dessa ord i åtanke tillagas och utvecklas innovativa rätter med omväxlande smaker som tillsammans skapar en kreativ och spännande meny.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Vinkällare
- Spa
- Gym 
- Uppvärmd utomhuspool
- Två golfbanor (mot en avgift)
- Tennisbanor (mot en avgift)
- Dygnetruntöppen reception
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering 

Hitta hit

Hotellet ligger på Värmdö i Stockholms skärgård, 35 minuters bilresa från centrala Stockholm. Det går bussar från hotellet till Slussen och du kan även smidigt ta dig hit med båt.

Bra att veta

  • Hotellets relax- och poolområde ska betraktas som en lugn och rofylld plats alla tider på dygnet. Detta av hänsyn till alla gäster. 
  • Relax- och poolområdet har en åldersgräns på 15 år i vuxet sällskap. I övrigt gäller 18-årsgräns.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Fågelbrovägen 20, 139 60 Värmdö
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor