Fantastiskt läge i Berlin

Mövenpick Hotel Berlin, Berlin, Tyskland

Superior Dubbelrum

Juniorsvit

Designsäkert hotell i stadsdelen Kreuzberg i centrala Berlin, inklusive frukostbuffé, spaentré och sen utcheckning

Mövenpick Hotel Berlin är ett modernt, fyrstjärnigt hotell inhyst i en historisk rosaskimrande 1800-talsbyggnad som tidigare var en Siemensfabrik. En del industriella maskiner från den tiden har bevarats och får nu agera inredningsdetaljer tillsammans med neonskyltar, blommiga mattor och färgstarka väggar. Hotellet ligger mitt i Berlins hjärta, bara tio minuters promenad från det livliga torget Potsdamer Platz och 20 minuter från Brandenburg-porten och parken Tiergarten.

Du bor i ett smakfullt inrett rum med utsikt över hotellets fridfulla innergård och en kaffemaskin så du kan njuta av en kopp Mövenpick-kaffe så fort du vaknar på morgonen. När du inte är ute och upptäcker Berlins enorma kultur- och nöjesutbud kan du träna i det moderna gymmet eller återhämta krafterna med en avkopplande stund i bastun. Hotellet har även en cool restaurang med öppningsbart glastak och vattenfallsvägg, som serverar à la carte-rätter med smaker från Schweiz och Medelhavet, samt en bar där du kan smutta på en cocktail innan eller efter maten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor