Femstjärnig grekisk strandvistelse

Nikki Beach Resort & Spa, Porto Heli, Grekland

Signature Sea View-svit

Signature Sea View-svit

Luxx Sea View-rum

Luxx Sea View-rum

Luxx Sea View-rum

Glamorös vistelse på ett femstjärnigt hotell vid Nikki Beach, inklusive frukost

På detta femstjärniga hotell, bara någon minut från stranden och med närhet till Porto Heli, har du tillgång till en stor pool, fitnesscenter, gourmetrestaurang, strandklubb och ett spa.

Glid runt i hotellets trendigt inredda utrymmen och slå dig ned i en av de stora vita solbäddarna på Beach Club med ett glas skumpa i handen och blicka ut över småbåtshamnen och det blå Joniska havet. Vad du än väljer att göra ser Nikki Beach Porto Heli till att du gör det med stil. Väljer du att bege dig in till den pittoreska byn Porto Heli hittar du både barer, tavernor och restauranger.

Rummen på Nikki Beach Porto Heli är modernt inredda och bjuder på en svårslagen havsutsikt samt lyxiga faciliteter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor