Meliá Phuket Mai Khao, Phuket, Thailand

Femstjärnig strandidyll på Phuket med privat poolvilla

Mai Khao beach, Phuket
One Bedroom Wellness-villa med privat pool
One Bedroom Wellness-villa med privat pool
One Bedroom Wellness-villa med privat pool
Daglig 60 minuters massage som tillval
Wat Doi Thep Nimit Monastery, Phuket
Kamala Beach, Phuket
One Bedroom-villa med privat pool
One Bedroom-villa med privat pool

Femstjärnig elegans på Mai Khao Beach, inkl. frukost, en lunch eller middag m.m.

Upp till -53% Idag

Hotellbeskrivning

Plats

Modern femstjärnig vistelse med pool och privata villor i norra Phuket, inkl. frukost och en lunch eller middag samt massage som tillval m.m
  • Kustnära: Melia Phuket Mai Khao ligger vid Mai Khao Beach, den längsta sandsträckan på Phukets norra kust, och är en stark utmanare när det gäller femstjärnig avkoppling. Den moderna stilen är obehindrad på detta hotell, som också lockar gästerna med sin naturliga omgivning, traditionella atmosfär och en orubblig uppmärksamhet på detaljer. Kom hit för att fly från den verkliga världen på en verkligt överdådig och unik vistelse.

  • Bekvämt boende: Din generösa villa är utrustad med en modern inredning och en färgpalett som andas lugn och avkoppling. Här finns även en terrass med egen privat pool, utomhusbadkar och dagbädd, så att du kan tillbringa dagarna med att slappna av med stil. En king-size-säng, luftkonditionering, en Nespresso-kaffemaskin och en stor platt-TV sätter pricken över i:et.

  • En upplevelserik semester: Om du vill ha en annan typ av upplevelse kan du prova på strandyoga, delta i en matlagningskurs eller ha en picknick i sanden. När du känner dig hungrig hittar du den eleganta Gaia Beach Club för fusionssmaker, fräscha måltider hela dagen på Sasa, ljuvliga sötsaker och kaffe på Elyxr Cafe, samt en poolbar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Husdjur är inte tillåtna
- Bar
- Två restauranger
- Café
- Parkering (avgifter kan tillkomma)
- Laddningsstation för elbilar (avgifter kan tillkomma)
- Spa och hälsocenter
- Fitnesscenter
- Barnklubb

Hitta hit

Melia Phuket Mai Khao ligger längs Mai Khao Beach, i Thailands norra Phuket. Det lär en cirka 17 minuters bilresa, från Phukets internationella flygplats, beroende på rådande trafikläge.

Bra att veta 


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Längtar du efter en time-out under den thailändska solen? Då är Mai Khao Beach på ön Phuket rätt plats för dig! Med den mjuka sanden på drömstranden precis utanför dörren kan du se fram emot härliga timmar vid havet.

Området runt hotellet erbjuder också regionala höjdpunkter för en utflykt. Du kan till exempel spela golf i en fantastisk miljö på Blue Canyon Country Club, vandra genom täta mangroveskogar i Sirinat National Park eller lära dig mer om lokala havssköldpaddor på Mai Khao Marine Turtle Foundation.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer