Femstjärnig vuxenlyx på Gran Canaria

Bohemia Suites & Spa, Gran Canaria, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Ocean View Juniorsvit

Deluxe Dubbelrum

Maspalomas

Ocean View Juniorsvit

Deluxe Dubbelrum

Deluxe Dubbelrum

Boende på femstjärnigt vuxenhotell vid stranden med spa och utomhuspool, inklusive frukost eller halvpension och spaentré

Bohemia Suites & Spa är inrymt i en modern byggnad med en sida glasfasad, en asiatiskt inspirerad interiör med mörka trägolv, en vacker trädgård och utomhuspool. Detta femstjärniga hotell är en riktig oas, endast för vuxna gäster.

Här tillbringar du dagarna med att ligga vid poolen med en bra bok, äta god mat, lyxa till det med en massage på det vackra thailändska spaet och titta på solnedgångar med ett glas vin i handen på 360° Lounge.

På takterrassen till 360° Restaurant serveras frukost varje morgon, med en panoramautsikt över Atlanten och Maspalomas sanddyner. När du hänger vid poolen och känner dig törstig kan du beställa en tropisk drink på Sapphire Pool Bar och lite lättare snacks om du känner dig småhungrig.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor