Femstjärnigt gömställe på soliga Kreta

Filion Suites Resort & Spa, Kreta, Grekland

Superior Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Family-svit

Family-svit

Family-svit

En fridfull vistelse på en chic femstjärnig resort på Kreta, inklusive halvpension, sparabatter, en flaska vin och frukt

Det är inte konstigt att Kreta är platsen för myter och legender. Med ett vykortsvackert bergslandskap över soldränkta stränder, moderna hotell i historiska byar högt uppe bland bergen och internationella golfbanor sida vid sida med urgamla olivlundar, kan Kreta erbjuda de mest väsentliga semesterfaciliteterna på ett och samma ställe - avslappning, kultur och vacker miljö.

Femstjärniga Filion Suites Resort & Spa är det perfekta lilla gömstället för semestern. Med läget i den traditionella byn Bali i norra Kreta, bland tropiska trädgårdar och med flera pooler, en medelhavsrestaurang och ett spa är det en idealisk plats att ladda batterierna på.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor