Femstjärnigt mittemot Guggenheim

Gran Hotel Domine, Bilbao, Spanien

Guggenheim Museum

Atrium

Deluxe Guggenheim View-rum

Deluxe Guggenheim View-rum

Deluxe Guggenheim View-rum

Deluxe Guggenheim View-rum

Domine-rum

Guggenheim Museum

Guggenheim Museum

Domine-rum

Deluxe Guggenheim View-rum

Eklektiskt designhotell med spektakulär utsikt, inklusive frukost

Här har vi något för riktiga arkitektur- och konstälskare! Inte nog med att femstjärniga Silken Gran Hotel Domine Bilbao är beläget mittemot Frank Gehrys spektakulära Guggenheim-museum i centrala Bilbao; hotellet är ett konstverk i sig, omsorgsfullt utformat och designat av Javier Mariscal och Fernando Salas. Med geometriska dörrar, stora skulpturer och rum-teman som inspirerats av ikoniska designepoker är en vistelse på detta designhotell lika mycket en utbildning i konsthistoria som ett besök till grannen över gatan.

Missa inte mat i världsklass på Restaurant DOMA med kocken Martin Berasategui, Spaniens enda kock som har säkrat hela sju Michelin-stjärnor. Eller varför inte resa tillbaka till 1970-talet och njuta av en cocktail i pop-art-inspirerade Splash and Crash Cocktail Lounge, hylla 1920-talets Bauhaus-era med en kaffe på Le Café Metropol eller helt enkelt bara njuta av den hisnande utsikten över Guggenheim från Buenas Vistas-terrassen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor