Femstjärnigt spahotell i Cannes

Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, Cannes, Frankrike

Sea View Deluxerum

Mediterranean-svit

Mediterranean-svit

Antibes

Antibes

Femstjärnigt spahotell i Cannes med centralt läge och underbar utsikt, inklusive frukost och spaentré

Innästlat framför hamnen i Cannes ligger femstjärniga Radisson Blu 1835 Hotel & Thalasso, ett elegant boende med svårslagen utsikt över Medelhavet och ett perfekt läge nära stadens historiska kvarter. Rummen och sviterna är lugna, fridfulla oaser inredda i naturliga toner med gott om dagsljus och utsikt över havet eller hamnen.

Hotellets stolthet är Thalasso-spaet Les Thermes Marins de Cannes, en dekadent tillflyktsort som sträcker sig över 2 700 kvadratmeter. Där kan du koppla av både inomhus och utomhus i den uppvärmda havsvattenpoolen, hamam-badet eller jacuzzin med havsutsikt följt av ett hälsosamt tilltugg på restaurangen Le Bio. Spaet har hela 46 moderna behandlingsrum komplett med ett caldarium och en multisensorisk dusch. Hotellet tilldelades priset "Best Luxury Rooftop View – France" i World Luxury Hotel Awards.


Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor