The Mandala Hotel, Berlin, Tyskland

Femstjärnigt spahotell med Michelinrestaurang i Berlin

Berlin
Berlin
Executive-svit
Executive-svit
Executive-svit
Executive-svit
Berlin
Management-svit
Management-svit
Management-svit
Management-svit

Femstjärnigt hotell med prisbelönt restaurang och spa, inkl. frukost m.m.

Hotellbeskrivning

Plats

Ett femstjärnigt hotell i Berlin med tvåstjärnig Michelin-restaurang och exklusivt spa, inklusive frukost, gymentré och sen utcheckning
  • En femstjärnigt pärla: The Mandala Hotel är ett boutiquehotell som ligger precis på gränsen där Östberlin en gång mötte Västberlin och är ett bra exempel på stadens kreativa tillväxt. Hotellet andas modern elegans och stoltserar bland annat med Berlins rymligaste rum som är inredda enligt Feng Shui-filosofin, med rumsavdelare och noga genomtänkt möblering.

  • Värdig en finsmakare: Restaurangen FACIL, som innehar hela två Michelinstjärnor, är placerad mitt på hotellets innergård, där ljuset flödar in genom fönster som sträcker sig från golv till tak. Här serveras vackert presenterade rätter med spännande kombinationer av kryddor och örter.

  • Ett spa med utsikt över Mitte: ONO Spa är högt beläget på elfte våningen, med vacker utsikt över området. När det gäller olika behandlingar har du mycket att välja mellan, bland annat lyashi Dome som fungerar som en detox. Det finns även ett gym som är öppet dygnet runt.

Faciliteter


- Tvåstjärnigt belönad Michelinrestaurang
- Bar
- Cafe
- Bastu
- Spa
- Dygnetruntöppet gym
- Köksvrå
- Luftkonditionering
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger två minuters promenad från stationen Potsdamer Platz. Till Berlin Brandenburg Airport (BER) tar det cirka 35 minuter med bil beroende på rådande trafiksituation. Med kollektivtrafiken tar det ca 45 minuter till en timme. 

Bra att vetaInresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Mandala Hotell ligger vid Potsdamer Platz som en gång i tiden delades av Berlinmuren. På så sätt är du precis på gränsen av vad som brukade vara Öst- och Västberlin. Området är känt för sin utmärkta shopping och har ett stort shoppingcenter och ett brett utbud av restauranger och barer. Inom gångavstånd från hotellet ligger bland annat minnesmonumentet för Förintelsens offer, Riksdagshuset, Brandenburger Tor och flera museum som Neue Nationalgalerie och Gemäldegalerie. Checkpoint Charlie ligger en kort resa bort och du har dessutom nära till den stora stadsparken Tiergarten.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer