Femstjärnigt spahotell vid Kvarnerviken i Kroatien - avbokningsbar

Liburnia Hotel Ambasador Opatija, Opatija, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Premium spa-ritual för par - valfri inkludering

Juniorsvit

Juniorsvit

Opatija

Superior Twin-rum med havsutsikt

Superior Twin-rum med havsutsikt

Premium spa-ritual för par - valfri inkludering

Femstjärnigt boende med privat strand i Kvarnerviken, inkl. frukost el. halvpension & mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 37% ?

Femstjärnigt hotell med spa vid stranden i Opatija, inklusive frukost eller halvpension och andra förmåner. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Omgiven av ett vackert kustlandskap: Liburnia Hotel Ambasador Opatija är lugnt beläget vid Kvarnerbukten. På morgonen kan du väcka kroppen med en promenad längs strandpromenaden, innan du tar plats framför havet i en solstol.

  • Mat och dryck från morgon till kväll: I hotellets huvudrestaurang serveras buffé till frukost, lunch och middag. Det finns även en fine dining-restaurang vid namn Cubo med en stor uteservering. På kvällarna kopplar du av med något gott i glaset vid poolen tillsammans med livemusik.

  • Ett stort spa med extra allt: Premium Spa Centre Ambassador är hela 1 300 kvadratmeter stort och uppbyggt kring vattnets helande krafter. Här erbjuds bland annat bastu, finsk bastu, turkiskt bad, upplevelseduschar, isfontän, uppvärmda vilostolar, saltvattenspool, bubbelpool samt ett gym.

Faciliteter

- Spa
- Fitnesscenter
- Inomhus- och utomhuspool
- Två restauranger
- Tre barer
- Wi-Fi

Hitta hit

Rijekas flygplats når du på ungefär 45 minuter med bil.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Feliksa Peršića 5, 51410, Opatija, Kroatien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor