All-inclusive på Playa d’en Bossa

Fergus Style Bahamas, Playa d’en Bossa, Ibiza, Spanien

Playa d’en Bossa

Superior Dubbelrum

Playa d’en Bossa

Superior Dubbelrum

Ibiza

Cala Tarida

Dubbelrum

Dubbelrum

San Antonio

Bekväm vistelse på strandhotell mitt i Ibizas partyområde nummer ett, Playa d’en Bossa

  • Bo nära playan och partyt: Hotel Fergus Style Bahamas ligger med slående utsikt över Playa d’en Bossa som är en semesterort känd för såväl party som för sin fantastiska strand. Hotellet ligger bara en kort promenad från några av de populäraste klubbarna på Ibiza som Ushuaïa, Hï Ibiza och SWAG.

  • Faciliteter för välmående: Skulle du tröttna på Ibizas längsta strand kan du istället tillbringa dagarna på hotellets rymliga solterrass där du också hittar en pool och ett wellnesscenter med jacuzzi och bastu. Här kan du också unna dig en välbehövlig massage eller köra ett träningspass i den angränsande gymavdelningen.

  • Ta för dig av god, närodlad mat: På Fergus Style Bahamas kan du välja att antingen go wild på huvudrestaurangens stora buffé, där du hittar ett stort urval av varma och kalla rätter, tillagade från färska och lokalproducerade råvaror, eller parkera dig vid den avslappnade snacksbaren, där det serveras enklare rätter som hamburgare och sallader.

Faciliteter


- Buffé- och temarestauranger
- Fyra barer
- Pool
- Wellnesscenter (mot en extra kostnad)
- Darttavlor och bouleplaner
- Wi-Fi

Hitta hit


Hotellet ligger runt fem minuters bilresa från flygplatsen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor