Chict hotell med toppenläge i Paris - avbokningsbar

First Hotel Paris Tour Eiffel, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Paris

Classic-rum

Paris

Paris

Trendigt hotell nära Eiffeltornet, shopping, nöjen och Paris gastronomiscen, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 28% ?

Boende i romantiska Paris, nära Eiffeltornet och gångavstånd till restauranger och nöjen, inklusive frukost och en flaska vin. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Börja dagen med en god frukost: Fyll på med energi inför en intensiv dag på Paris gator. Varje morgon serveras en kontinental frukost med färsk juice, frasiga, nygräddade croissanter och nybryggt kaffe eller te. Du kan även få frukosten serverad på rummet.

  • Få de bästa tipsen om Paris: Hotellets concierge vet allt om de mest omtyckta sevärdheterna och aktiviteterna i Paris. Här kan du få tips och rekommendationer på de senaste utställningarna och föreställningarna, var den bästa shoppingen finns och hjälp att ta dig runt i den romantiska huvudstaden.

  • Ett smidigt läge med närhet till allt: Med hotellets centrala läge kan du smidigt ta dig till flera av stadens välkända attraktioner. Promenera till det imponerande landmärket Eiffeltornet eller besök Hôtel des Invalides, där du kan kolla in monumenten. Du har även gångavstånd till flera av stadens främsta museer.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Luftkonditionering
- Dygnetruntöppen reception
- Bagageförvaring
- Lounge

Hitta hit

Hotellet ligger några minuters promenad från metrostationen La Motte-Picquet-Grenelle. Till den internationella flygplatsen Charles de Gaulle tar det cirka 30 minuter med taxi.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
2 Boulevard Garibaldi, 75015 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor