Foodievistelse i Piemonte

Albergo dell Agenzia, Bra, Piemonte, Italien

Deluxerum

Superior-rum

Superior-rum

Anrikt hotell i Italien med sofistikerad vinkällare, inklusive frukost, spaentré och en trerättersmiddag som tillval

Vill du semestra på ett anrikt hotell med sofistikerad vinkällare som hela tiden fokuserar på holistisk hälsa? Då ska du styra din skuta hit, till nordvästra Italien och staden Bra - det perfekta stället för avkoppling, gastronomiska smaksensationer och hälsofokus. Det här exklusiva och fyrstjärniga hotellet är omgivet av pittoresk natur och en av de mest imponerande vinutbuden i Europa. I hotellets sofistikerade vinkällare hittar du nämligen mer än 100 000 fina viner från över 300 kända tillverkare världen över.

På Albergo dell Agenzia har man verkligen respekt för naturens egna råvaror och har alltid detta i fokus. Njut av aptitretare i restaurangen Albergho deli Agenzia efter att ha utforskat vinkällaren. Koppla av i den uppvärmda utomhuspoolen eller med en rogivande massage eller besök den berömda tryffelmarknaden i Alba. Känner du för en liten drink kan du alltid besöka den avskilda baren med sin solterrass, en perfekt plats för att sola och slappna av efter en aktivitetsfylld dag.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor