Avkoppling vid havet på Zanzibar - avbokningsbar

Fumba Beach Lodge, Fumba, Zanzibar, Tanzania

Upp till -59% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Deluxerum

Välkomnande och elegant hotell i Fumba Beach, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 59% ?

Naturskönt boutiquehotell vid havet på Zanzibars sydvästkust, med strand, spa, pool och restaurang, inklusive halvpension och rumsuppgradering. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Naturskönt läge vid stranden: Fumba Beach Lodge ligger vid en undangömd strand med frodiga omgivningar och är den perfekta tillflyktsorten för en solfylld, avkopplande semester. Du kan även bada i poolen som har en vacker utsikt över havet.

  • Naturnära avkoppling i spaet: Hotellets rofyllda spa ligger under ett vackert baobabträd. Här erbjuds ett brett utbud av behandlingar, bland annat massage, exfoliering, ansiktsbehandlingar, manikyr och pedikyr.

  • Lokala smaker på tallriken: Hotellets restaurang serverar en blandning av medelhavsinspirerade och autentiska afrikanska specialiteter. Rätterna baseras på lokala ingredienser, som till exempel solmogna frukter och grönsaker, fisk och skaldjur samt kryddor typiska för Zanzibar.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Restaurang
- Spa
- Vattensport

Hitta hit

Hotellet ligger vid havet på Zanzibars sydvästkust, en halvtimmes bilfärd från flygplatsen.

Bra att veta

Gäster rekommenderas att ta med 50 USD i kontanter per person för visum vid ankomst (om kortmaskinerna på flygplatsen skulle vara ur funktion).På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Fumba Road 1, Fumba, 3705 Zanzibar, Tanzania
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor