Fyrstjärnigt boutiquehotell på Mallis

Fergus Style Palmanova, Palmanova, Mallorca, Spanien

Endast för vuxna Endast för vuxna

Avkoppling på ett hotell för endast vuxna gäster

Mallorca

Sea View Dubbelrum

Mallorca

Dubbelrum

Dubbelrum

Mallorca

Palma, Mallorca

Oförglömliga dagar på fyrstjärnigt boutiquehotell på Mallorca, inklusive halvpension, välkomstdrink och en flaska vin

Res till solen i söder där du kan värma kroppen och doppa tårna i det klara turkosa vattnet. Mallorca bjuder på ett nyrenoverat, fyrstjärnigt boutiquehotell med allt vad hjärtat begär när det gäller avkoppling från vardagen och att skämma bort sig själv.

Detta boende är för dig som älskar doften av medelhavsbriser och känslan av mjuk vit sand mellan tårna, eller dig som uppskattar att leva livet vid poolen nära snackbaren med kalla drycker i betagande färger. Den som önskar kan också ta upp kampen på tennisbanan och haffa mästartiteln på golfbanan. Det kan också vara så att alltihop lockar för just dig och då är det ju tur att allt finns inom räckhåll här.

Och har du inte fått nog erbjuder också Mallorca på ett färgrikt, pulserande nattliv med flera caféer och klubbar där du kan skaka rumpan. Är du mer för det kulturella kan du ta en tur till Palma och kolla in den vackra kyrkan Santa Eulalia som är en av många eftertraktade sevärdheter i området.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor