Fyrstjärnigt hotell i Rivierans pärla

Hotel Nice Riviera, Nice, Frankrike

Flyg ingår Flyg ingår

Superior-rum

Superior-rum

Classic-rum

Elegant vistelse på fyrstjärnigt hotell med inomhuspool, ett stenkast från Promenade des Anglais, inklusive frukost, flyg och extra förmåner

Vill du ha receptet på en semester med den perfekta kombinationen av sol, bad och avkoppling kryddad med en rejäl dos glamour och lyx? Gör så här: checka in på eleganta Hotel Nice Riviera, ställ ner väskorna och ge dig ut för att upptäcka den franska Rivierastadens pittoreska gamla stadsdel. Promenera längs den ikoniska Promenade des Anglais och njut av havsutsikten över ett glas vin på en chic bistro innan du botaniserar bland alla designbutiker som ligger längs gatorna.

Med boende på fyrstjärniga Hotel Nice Riviera befinner du dig nämligen på bekvämt promenadavstånd från allt som den glittriga staden har att erbjuda. När du återvänder till hotellet kan du unna dig en avkopplande stund i wellnessavdelningen och skämma bort trötta fötter med en värmande stund i bastun eller simma några längder i inomhuspoolen.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor