Skånskt gårdshotell med mat- och vinfokus

Flädie Mat & Vingård, Bjärred, Skåne

Dubbelrum

Dubbelrum

Charmig gårdsmiljö bland kyrktorn och slätter, inklusive frukost, två- eller trerättersmiddag, vinprovning och inträde till kallbadhuset

Vakna upp med utsikt över kyrktorn och den böljande lundaslätten i en mysig och charmig gårdsmiljö. Om mat och framförallt vin har en speciell plats i ditt hjärta har du ett unikt boende på Flädie Mat & Vingård, där du verkligen kan fördjupa dig i druvans värld, samtidigt som du njuter av livet bland fridfulla, avkopplande omgivningar.

Flädie Mat & Vingård, som ligger strax utanför Malmö, är en klassisk, vacker gård med smakfullt och ljust inredda rum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak. Utanför breder vinodlingen ut sig över slätterna.

Här tror man på att gott vin inte behöver vara så krångligt. Gården fokuserar på fyra druvsorter och odlingen sköts med miljötänk i fokus, då man gallrar klasar, skott och blad manuellt. Kanske får du chans att prova några av gårdens egna viner till middagen. Menyerna är specialkomponerade för varje tillfälle och det är bara säsongens bästa råvaror som gäller. Utöver de egna vinerna fokuserar man på mindre vinregioner och ekologiska, hållbara producenter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor