Vacker boutiquevistelse utanför Stockholm - avbokningsbar

Görvälns Slott, Järfälla, Stockholm

Upp till -53% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Dubbelrum

Deluxerum

Dubbelrum

Deluxerum

Njut av en exklusiv vistelse på ett originellt boutiqueslott utanför Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 53% ?

Ett skönt och avslappnat boutiquehotell, endast 30 minuter utanför Stockholm, med prisad restaurang och innovativ design, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Beundra den unika inredningen: Görvälns Slott har 45 hotellrum, alla individuellt och personligt inredda. Oavsett storlek och rumskategori erbjuder varje hotellrum hög klass med sagolikt sköna sängar och sängkläder från Mille Notti och svenska ekologiska hud- och hårvårdsprodukter från c/o GERD.

  • Förbered dig på en smakupplevelse utöver det vanliga: På Görvälns Slott jobbar passionerade matlagare efter konceptet Clean Eating by us™. Att ta tillvara på det svenska matarvet är viktigt och därför väljer köksmästaren råvaror ur Mälardalens skafferi som sedan kryddas med globala influenser. På så vis skapas nya och spännande rätter som får smaklökarna att slå volter.

  • Slottsliv för det nya millenniet: Inte nog med att du kan njuta av härlig natur med promenader i naturreservatet och vacker utsikt över Görväln, du hittar även moderna bekvämligheter som kostnadsfritt Wi-Fi , TV och laddningsstation för elbilar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar/lounge
- Laddstation för elbilar
- Massage (mot en avgift)
- Tvättservice (mot en avgift)
- Concierge
- Rumsservice
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit


Görvälns Slott ligger fem minuter med bil från Järfälla Centrum och cirka en halvtimme från centrala Stockholm. Från Arlanda tar det drygt 40 minuter med bil.

Bra att veta

Vänligen notera att hotell endast tar emot gäster över 16 år.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Görvälnsvägen, 175 46 Järfälla
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor