Femstjärnigt med spa på Adriatiska kusten - avbokningsbar

Grand Hotel da Vinci, Cesenatico, Emilia-Romagna, Italien

Upp till -52% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Cesenatico

Deluxerum

Executive-rum

Cesenatico

Cesenatico

Exklusivt boende med privat strand i historiska Cesenatico, inkl. frukost, välkomstdrink m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 52% ?

Femstjärnigt boende med privat strand, spa och trädgård vid Adriatiska havet, inklusive frukost, välkomstdrink, middagsrabatt och spaentré. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En italienska kustpärla: På Grand Hotel da Vinci väntar en elegant vistelse vid kusten med en rad olika bekvämligheter. Det femstjärniga hotellet är beläget precis norr om Rimini i en mysig liten stad precis vid det Adriatiska havet. Här kan du njuta av privat strand och en rad spännande sevärdheter.

  • Kulinarisk romantik: Hotellets restaurang Monnalisa passar perfekt för romantiska måltider. På restaurangen serveras rätter tillagade på ekologiska råvaror från hotellägarnas egna gård, bara några kilometer från boendet. Det finns även en gedigen vinlista med både ett italienskt och internationellt utbud. På hotellets strandrestaurang La Spiaggia serveras antipasti samt fisk och skaldjur.

  • Njut av total avkoppling: Dolce Vita Center är hotellets wellnesscenter där du kan njuta av välgörande behandlingar och i hotellets spa erbjuds ett generöst utbud av upplevelser. Du kan till exempel simma några längder i den stora poolen, koppla av i den finska bastun, bada ångbad, fascineras av isvattenfallet eller delta i en Kneippkurs.

Faciliteter

- Bar
- Pool
- Terrass
- Trädgård
- Privat strand
- Spa med inomhuspool
- Huvudrestaurang
- Strandrestaurang
- Fitnessrum
- Wi-Fi
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt (se "Mer information")
- Parkering (se "Mer information")  

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 35 minuters bilresa från flygplatsen Rimini Federico Fellini. Med allmänna färdmedel tar resan omkring en och en halv timme.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Viale Carducci 7, 47042, Cesenatico, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor