Designvibbar mitt på exklusiva Via Veneto - avbokningsbar

Grand Hotel Palace, Rom, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Fontana di Trevi

Executive-svit

Executive-svit

Deluxerum

Deluxerum

Superior-rum

Rom

Colosseum

Boende på femstjärnigt hotell mitt i hjärtat av Rom, inkl. frukost - avbokningsbar

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

Modernt möter historiskt på Roms mest glamorösa gata, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Femstjärnig elegans på exklusiv adress: Grand Hotel Palace lever upp till sitt namn med eleganta Belle Époque-inspirerade omgivningar som skulle få vilken kunglighet som helst att känna sig som hemma. Blanka marmorgolv, kristallkronor av Muranoglas och vackra venetianska fresker osar en klassisk italiensk elegans helt i linje med hotellets avundsvärda läge på den glamorösa huvudgatan Via Veneto.

  • Mat och dryck av högsta klass: Cadorin Restaurant & Lounge Bar erbjuder en meny med italienska specialiteter och fusionrätter inspirerade av världens alla kontinenter. Luta dig tillbaka i de lyxiga omgivningarna med kristallkronor och fresker av den venetianska konstnären Guido Cadorin och njut av kocken Riccardo Zannis kulinariska kreationer. 

  • Hitta harmonin mitt i metropolen Rom: Kami Spa ger din vistelse en känsla av orientalisk mystik och erbjuder en avkopplande oas bortom storstadens puls.. Det lyxiga spaet erbjuder en jacuzzi, bastu, gym och en lång rad av Asien-inspirerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Spa
- Gym
- Jacuzzi
- Inomhuspool
- Bastu
- Dygnetruntöppen reception
- Concierge
- Husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Närmaste tunnelbanestation Barberini - Fontana di Trevi ligger drygt fem minuters promenad från hotellets entré. Järnvägstationen Termini når du till fots på 20 minuter och till Rom Ciampino flygplats är det runt 23 kilometer vilket tar 30-40 minuter med taxi.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Vittorio Veneto 70, Via Veneto, 00187 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor