Stuckaturer och guld på hotell i Rom - avbokningsbar

Grand Hotel Ritz, Rom, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Colosseum

Juniorsvit

Jnuiorsvit

Standardrum

Fontana di Trevi

Spanska trappan

Rom

Klassiskt, femstjärnigt hotell i Rom, inkl. frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Femstjärnig vistelse i Roms Pariolo-distrikt med transfer till stadskärnan, inklusive frukost, välkomstdrink och restaurangrabatt. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Måltider med utsikt: Restaurangen Le Roof ligger på sjunde våningen och har en utsikt över Piazza Euclide och Villa Glori - en fantastisk vy medan man äter frukost, lunch eller middag. Baren Dei Cesari består av bekväma soffor, en flygel och en pampig tesalong och är en perfekt miljö för ett glas bubbel eller en kopp te.

  • Varva ner i spa och gym: Hotellets spa erbjuder massage, ansikts- och kroppsbehandlingar med ekologiska produkter. Det finns ett massagerum med värmda bäddar i rosenkvarts, duschar med färgterapi, isfontän, turkiskt bad, bastu, jacuzzi och ett gym med Technogym-utrustning.

  • Lugn och fridfull belägenhet: Hotellet ligger i den lugna stadsdelen Parioli i norra Rom, nära parken Villa Glori. Villa Borghese ligger 1,5 kilometer bort och hotellet erbjuder även transfer till centrum.

Faciliteter:


- Spa
- Restaurang
- Bar
- Lounge
- Terrass
- Gym
- Concierge
- 24-timmars reception
- Rumsservice
- Tvättservice
- Transfer till centrum
- Wi-Fi
- Parkering
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Från flygplatsen i Fiumicino kan du ta Leonardo Expresståg till centralstationen i Termini och sedan byta till buss 910 till Euclide, vilket är hotellets närmsta busstation.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Chelini 41, Villa Borghese Parioli, 00197 Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor