Femstjärnigt hotell med spa i Berlin - avbokningsbar

Grand Hyatt Berlin, Berlin, Tyskland

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Dubbelrum med stadsutsikt

Potsdamer Platz, Berlin

Berlin

Museum Island, Berlin

Elegant hotell med spa i centrala Berlin, inkl. frukost, spaentré och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Femstjärnigt hotell i Berlins trendiga Mitte-område, inklusive frukost, spaentré och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.
 
  • Femstjärnig vistelse vid Postdamer Platz: Hotellet, som valdes till ett av de bästa i Berlin i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards, är ett strålande exempel på futuristisk arkitektur och stoltserar med elegant inredning, modern konst och förstklassiga faciliteter. Med vissa rum har du även tillgång till hotellets Grand Club Lounge där du kan starta dagen med en kontinental frukost och njuta av kalla och varma drycker samt kvällsfika.

  • Spaupplevelse med vyer: Efter en dag fylld med sightseeing och shopping är det skönt att ladda batterierna på Club Olympus Spa & Fitness med hisnande vyer över Berlins takåsar innan du beställer in en läcker sushimiddag på chica Vox Restaurant. Kanske avslutas kvällen i Vox Bar som stoltserar med en av Tysklands mest omfattande whiskymenyer med över 300 sorters whisky från bland annat Kanada, Irland, Japan och Nya Zeeland.

  • Stor restaurangutbud: Restaurangutbudet på Grand Hyatt Berlin är lika multikulturellt som staden. På Vox Restaurant kan du njuta av sushi eller internationella gourmeträtter medan Mesa Restaurant serverar en traditionell tysk meny och på Tizian Lounge kan du utmana smaklökarna med en kryddig curry eller klassisk club sandwich.

Faciliteter

- Två restauranger
- Två barer
- Spa med inomhuspool
- Gym
- Rumsservice dygnet runt
- Wi-Fi

Hitta hit

Flygplatserna Tegel och Schönefeld ligger elva, respektive 20 kilometer från hotellet och Berlins centralstation ligger två kilometer bort.

Bra att veta

Vänligen notera att det för tillfället är obligatoriskt att bära ansiktsmask i allmänna utrymmen. 

Vänligen notera att frukost serveras måndag till söndag kl. 07.00-11.00. Om gäster önskar att äta frukost innan kl. 07.00 kan hotellet förbereda en frukostlåda (kan beställas i receptionen kvällen innan). Lunch är tillgängligt mellan 11.30-18.00 och middag mellan 18.00-22.00 (sista beställningen är kl. 21.30).

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Marlene-Dietrich-Platz 2, 10785 Berlin, Tyskland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor