Ikoniskt hotell i Cannes

Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes, Frankrike

Deluxe King-rum

Deluxe King-rum

Premium-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Femstjärnigt boende på en nyrenoverad Art Deco-ikon med toppenläge på La Croisette

  • Upplev jetsetlivet med privat strand och spa: Ett stenkast från hotellet hittar du den privata sandstranden – den största i hela Cannes – där solstolar och parasoller står prydligt uppradade framför det inbjudande havet. När du vill ta en paus från stranden kan du bege dig till hotellets spa som erbjuder en lång rad avkopplande och välgörande behandlingar.

  • Cannes enda tvåstjärniga Michelinrestaurang: Den omtalade gourmetrestaurangen La Palme d’Or ligger på hotellets första våning och har en terrass med utsikt över det azurblå Medelhavet. Njut av utsökta franska rätter med fokus på lokala råvaror och skåla in semestern med ett glas äkta champagne.

  • Ett ikoniskt Art Deco-hotell med Cannes bästa adress: Hotel Martinez byggdes på 1920-talet och anses vara ett av Cannes mest exklusiva hotell. Den iögonfallande arkitekturen och eleganta inredningen kompletteras av hotellets läge på filmstjärnornas favoritgata. När du checkar in här följer du i fotspåren av Robert de Niro, Scarlett Johansson, Eva Longoria och Bruce Willis för att bara nämna en bråkdel av alla kändisar som har gästat hotellet under åren.

Faciliteter

- Fyra restauranger
- Bar
- Privat strand
- Spa
- Gym
- Bastu

Hitta hit


Den närmsta flygplatsen är Nice som ligger en halvtimmes bilresa från hotellet. Med flygbussen som stannar vid Cannes tågstation tar resan runt 45 minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor