Retro-stil à la Hollywood på Ibiza - avbokningsbar

Grand Paradiso, Ibiza, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Datorgenererad bild

Sant Antoni de Portmany

Datorgenererad bild

Svit (datorgenererad bild)

Cala Tarida

Juniorsvit (datorgenererad bild)

Juniorsvit (datorgenererad bild)

Juniorsvit (datorgenererad bild)

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Cala Comte

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Datorgenererad bild

Ibiza

Nyöppnat hotell med Art Deco-vibbar på Ibiza, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 21% ?

Inkvartera dig på en konstnärlig bas på Ibiza, med konstgalleri och retrobiograf, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Härligt dekadent: Grand Paradiso är minst sagt imponerande. Förbered dig på att omedelbart slussas tillbaka några årtionden med hjälp av art déco, vackra pastellfärger och gulddetaljer. Hotellet är en hyllning till musik- och filmkonsten, vilket blir tydligt i de stora sviterna med namn som Almódovar, David Lynch och Wes Anderson närvarande, eller i den sammetsklädda biografen som visar endast de mest klassiska filmerna.

  • Lev det ljuva livet: The Caduzzi är det extravaganta poolområdet försett med en pastellrosa Cadillac Eldorado som har omvandlats till en jacuzzi. Här finns också en välsorterad bar till hands för att tillgodose alla dina behov i denna miljö av retroöverflöd. I sann Ibiza-anda har hotellets DJ även inrättat en butik i klassisk Miami Beach-stil för att komplettera atmosfären.

  • Utsökt mat: Hotellets restaurang och bar matchar det smakfulla Art Decor-temat, med spegelpaneler på väggarna, pelare och krom i guld. Avnjut internationella klassiker, antingen inomhus eller utomhus vid poolen, följt av kreativa cocktails eller ett glas från den imponerande vinlistan. För de som behöver lite extratid för att vakna till på morgonen, kan frukost tas med till rummet.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Solterrass
- Restaurang
- Bar
- Utomhuspool
- Jacuzzi
- Massage (mot en avgift)
- Biograf
- Konstgalleri
- DJ
- Jukebox
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Grand Paradiso ligger cirka 20 minuter med bil från Ibizas flygplats. Om du väljer att hyra en bil så har hotellet gratis parkering för sina gäster.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Calle Lugo Nº 2, Cala de Bou, 07829 San Antonio Bay, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor