Avskild all-inclusive på femstjärnigt vis på Korfu - avboknignsbar

Grecotel Eva Palace, Kommeno, Korfu, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe Bungalow-svit med sido havsutsikt

Deluxe Bungalow-svit med sido havsutsikt

Panoramic Dubbelrum med havsutsikt

Bungalow-rum med sido havsutsikt

Bungalow-rum med sido havsutsikt

Superior Panoramic Dubbelrum med havsutsikt

All inclusive-vistelse på femstjärnig resort med lyxigt poolområde på Korfu

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 33% ?

Förstklassig resort med utomhuspool och flera restauranger på Korfu, med all-inclusive. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Välj mellan flera restauranger: I köket skapas innovativa rätter som tillagas med färska och smakrika råvaror. Mediterraneo Restaurant serverar en stor frukostbuffé, i Steak & Sushi avnjuter du rätter i en trendig miljö och La Contessa är det perfekta valet för dig som gillar fine dining.

  • Lyxigt spa på taket: Rooftop Love Spa är perfekt för avkopplande stunder i en romantisk miljö. Boosta upplevelsen med ett spapaket, en parbehandling eller boka in dig på välgörande massage eller ansiktsbehandling. Här finns även gym, skönhetssalong och bastu.

  • Ett stort urval av aktiviteter: Sportintresserade kan ägna sig åt vattensport, tennis, golf, hästridning eller träna i vattengymmet. För den som gillar mat och dryck finns såväl vinprovning som matlagnings- och cocktailkurser.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Tre restauranger
- Bar
- Terrass
- Rooftopspa
- Utomhuspooler
- Skönhetssalong
- Gym
- Strandområde
- Vattensporter (mot en avgift)
- Concierge
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Med bil tar det cirka 25 minuter till och från den internationella flygplatsen Ioannis Kapodistrias.

Bra att veta

Klädkod gäller i restaurangerna.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Tzavros - Kommeno, Kerkira 490 83, Korfu, Grekland
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor