Klassiskt hotell på det grönskande Ischia

Semiramis Hotel de Charme, Ischia, Italien

Dubbelrum med havsutsikt

Classic-rum

Standardrum

Bo bland vulkaner, hav och palmer på en av Syditaliens vackraste öar, inklusive frukost och välkomstdrink

Gillar du vackra solnedgångar och sköna bad? Då kommer du att trivas på Semiramis Hotel de Charme, som ligger på den gröna vulkanön Ischia i Citarabukten. Här bor du omgiven av hotellets stora palmkantade trädgård, höga berg och den fina utsikten över Tyrrenska havet.

Om vädret tillåter serveras frukosten utomhus. Varför inte sedan ta ett dopp i den varma utomhuspoolen? Vill du svalka dig i havsvågorna ligger havet bara några minuters promenad bort. Ischia är känt för sina många hälsosamma termalbad och inte långt från hotellet hittar du den stora termalparken Poseidon. Ön bjuder också på ett medeltidsslott beläget på en egen ö ute i havet, fina små städer och pittoreska fiskebyar som du inte vill missa.

Väl tillbaka på hotellet kan du slå dig till ro på hotellrummets balkong eller uteplats med fin utsikt över havet eller trädgården och poolen. Njut av solnedgången, de exotiska växterna och de sköna syditalienska vindarna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor