Soligt citybreak i Barcelona - avbokningsbar

Grupotel Gran Via 678, Barcelona, Spanien

Upp till -52% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Las Ramblas

Park Güell

Dubbelrum

Placa d'Espanya

Dubbelrum

Sagrada Familia

Modernt och centralt boende i hippa Barcelona, inkl. frukost och cava

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 52% ?

Stilfullt hotell i centrala Barcelona, nära Sagrada Familia, inklusive frukost och en flaska cava. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Den idealiska mittpunkten: Grupotel Gran Via 678 är ett modernt hotell i hjärtat av Barcelona som tar så väl hand om sina gäster att det har belönats med ett TripAdvisor Certificate of Excellence tre år i rad. Det är med andra ord svårt att hitta en bättre bas i Kataloniens huvudstad.

  • Katalanska läckerheter: Hotellets frukostbuffé kan locka upp de allra tröttaste från sängen med nybakat bröd, färska juicer och starka espressos. Hotellet har ingen middagsrestaurang med erbjuder en stor rumsservicemeny med medelhavsinspirerade à la carte-rätter.

  • Utekväll i Barcelona: Hotellets coola terrassbar är det perfekta stället att börja kvällen på med en lyxig drink eller två. Sedan väntar kanske en middag på en av de många tapasrestaurangerna runt promenadstråket Las Ramblas, bara ett stenkast bort.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Utomhuspool
- Solterrass
- Cykeluthyrning
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Från Grupotel Gran Via 678 är det cirka 20 minuters bilfärd till flygplatsen Barcelona El Prat.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Gran Via de les Corts Catalanes, 678, 08010 Barcelona, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor