Härlig oas på Östermalm i Stockholm - avbokningsbar

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Södermalm, Stockholm

Superior-rum

Stockholm, Stockholm

Superior-rum

Gamla stan, Stockholm

Bo på promenadavstånd från Stureplan och Östermalm, inkl. frukost, vin & choklad

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35%

Charmigt och modernt hotell nära Östermalm, Stureplan och Djurgården i Stockholm, inklusive frukost, vin och choklad. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt


  • Lugn oas mitt i smeten: Hotellet har ett rofyllt läge på Östermalm, samtidigt som du har närhet till Stureplans puls och allt som den livliga huvudstaden har att erbjuda. När det är dags att inleda kvällen har du Stockholms största nöjesutbud bara fem minuters promenad bort.

  • God smak på meny och inredning: På restaurangen Otis kan du se fram emot såväl tidlösa klassiker som nyskapande rätter med inspiration från när och fjärran. Den nyrenoverade matsalen går i behagliga naturfärger med snygga designdetaljer och mysig belysning.

  • Håll igång under din vistelse: På Elite Arcadia hittar du ett modernt gym med det senaste inom fitnessutrustning. Det finns även Runkeeper-rutter för den som föredrar jogging som träningsform. Efteråt kan du varva ner i den gemensamma bastun som du hittar på hotellets relaxavdelning.

Faciliteter

- Restaurang
- Frukostrum  
- Trädgårdsterrass
- Gym och relaxavdelning
- Parkering i närheten (mot avgift)
- Tvättservice
- Husdjursvänligt  
- Wi-Fi

Hitta hit

Elite Arcadia ligger vid Kungliga Tekniska Högskolan på Östermalm, vilket också är närmsta tunnelbanestation, som ligger cirka 100 meter från hotellet. Härifrån du tar dig till centralstationen på fem minuter. Från Arlanda flygplats tar det drygt 30 minuter med taxi eller drygt 40 minuter med kollektivtrafik.

Bra att veta


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm, Sverige

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor