Femstjärniga vyer över Dubais stadssilhuett - avbokningsbar

Hilton Dubai Al Habtoor City, Dubai, Förenade Arabemiraten

Upp till -70% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe King-rum med utsikt

Dubai

Dubai

Dubai

Bo femstjärnigt i centrala Dubai med spa, pool och restauranger, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 70% ?

Exklusivt hotell vid Dubaiviken med spa, pool, takterrass och stort gastronomiskt utbud, nära Burj Khalifa, inklusive frukost och extra förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Femstjärnig glamour: Femstjärniga Hilton Dubai Al Habtoor City erbjuder utöver förstklassiga faciliteter också en spektakulär utsikt, tack vare sin belägenhet på 44:e våningen. Förvänta dig en design och interiör som är minst lika imponerande som vyerna utanför.

  • Exklusiv avkoppling: Takterrassen har flera pooler som är omgivna av parasoller och bekväma solstolar. Här kan du bada och koppla av med något svalkande från loungebaren. Elixir Spa erbjuder dessutom ett brett utbud av behandlingar i en rofylld miljö.

  • Stort utbud av restauranger och barer: Hotellet har ett stort utbud av restauranger och barer, bland annat den amerikanska gastropuben Ribs and Brews, cocktailprovning på Blinq Bar & Lounge och juvelen i kronan - Babiole - där fina middagar och Instagram-värdiga solnedgångar garanteras.

Faciliteter

- Restaurang och lounger
- Dygnetruntöppet gym
- Tennisbana
- Fyra utomhuspooler
- Strand
- Spa
- Dygnetruntöppen rumsservice
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger vid Dubaivikens strand, 20 minuters bilfärd från Dubais flygplats, eller en och en halv timmes resa med kollektivtrafik.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.

Al Habtoor City, Sheikh Zayed Road, Dubai, Förenade Arabemiraten
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor