Hippt Parishotell med rymdtema

Hotel Comete Paris, Paris, Frankrike

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Rymdinspirerat, modernt hotell i ett av Paris mest spännande områden med bra kommunikationer, inklusive frukost

Här kan du bo i en av Paris mest intressanta stadsdelar på ett nytt och fräscht hotell med en annorlunda prägel. Stilen på Hotel Comete Paris har inspirerats av planeter och stjärnor och har inretts tilltalande med möbler i skandinavisk stil. Här kan du samla krafter efter shoppingrundan eller smälta intrycken av en av Europas mest intressanta huvudstäder.

Det nära läget till tunnelbanan gör att du lätt tar dig med linje 1 till några av Paris mest kända sevärdheter. Av all shopping, kultur och uteliv som Paris har att erbjuda har du utmärkta förbindelser till flera populära turistattraktioner.

Promenera till Place de la Nation, förbi flera gröna parker och den berömda kyrkogården Père Lachaise. Lite längre bort kan du kolla in konstskatterna på Louvren, passera Place de la Concorde och shoppa loss i butikerna på den legendariska paradgatan Champs-Elysées.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor