Glamourös vistelse i Venedig

Hotel Carlton on the Grand Canal, Venedig, Italien

Flyg ingår Flyg ingår

Superior-rum

Superior-rum

Patio-rum

Patio-rum

Elegant och klassiskt hotell vid Canal Grande och Venedigs tågstation, inklusive flyg, frukost, extra förmåner, med gondoltur som tillval

Precis som namnet antyder så ligger Hotel Carlton vid kanalen Canal Grande i den unika och hänförande staden Venedig. Med vaporetto-stopp (vattentaxi) och Santa Lucia tågstation i närheten är det en utmaning att hitta en bättre bas för att utforska stadens labyrint av trånga gränder och slingrande vattenvägar.

Interiören är påfallande elegant med intrikata venetianska ornament med vägglampor i Murano-glas och inte minst guldkantade möbler. Överdådig venetiansk stil från 1700-talet fortsätter genom rummen med väggar klädda i silke. Takkronor i Murano-glas förser taken med förstklassig elegans.

På Carlton Sky Lounge är utsikten underbar och här erbjuds en läskande meny med cocktails och läckra venetianska rätter. Stadssiluetten med torn och tinnar erbjuder en perfekt bakgrund.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor