Historiskt hotell i sagolika Brygge

Hotel Prinsenhof, Brygge, Belgien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

En sagolik vistelse med boende på ett historiskt hotell, inklusive frukost, cava och rabattkort på aktiviteter

Brygge är en förtrollande, medeltida stad, som tagen ur en sagobok. Pittoreska kullerstensgator och drömska kanaler kantas av skyhöga torn, historiska kyrkor och gamla vitkalkade hus. En pärla värdig denna sagolika omgivning hittar du på prisbelönta, fyrstjärniga Hotel Prinsenhof, som ligger mitt i Brygge. Hotellet har inte bara en perfekt adress, utan även en charmig fasad, som är så typisk för Brygge. Hotel Prinsenhof är inrymt i en gammal herrgård från 1930-talet och är lika autentiskt som bekvämt. Rummen är unikt och romantiskt inredda och har till och med en privat jacuzzi att sjunka ner i vid dagens slut.

Börja dagen med en stor frukost med smörgåsar, rökt lax, ägg och annat gott innan du kliver ut bland de förtjusande kullerstensgatorna. Från Hotel Prinsenhof befinner du dig bara ett stenkast från det centrala torget, kyrktornet och ett av de mest populära shoppingstråken. Efteråt kan du varva ner med en drink på hotellets trevliga loungebar The Bowler, ett elegant ställe med stämningsfull belysning och lugnande musik. Föga förvånande har Hotel Prinsenhof vunnit en rad utmärkelser och utsågs till ett av Belgiens bästa hotell i TripAdvisors Travellers’ Choice Awards.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor