Unikt designhotell i Stockholm

Hobo Hotel, Stockholm

Upp till -51% Idag

Hobo King-rum

Hobo Superior-rum

Hobo Sleeper-rum

Hobo Superior-rum

Hobo King-rum

Bo på ett snyggt designhotell i Stockholms trendiga Brunkebergstorg, inklusive frukost

  • Innovativt och nytänkande: Här finns gott om öppna loftliknande ytor med inbjudande sittgrupper och noga utvalda konstverk samt en cool butik som säljer allt från cyklar till paraplyer. Tanken är att Hobo ska vara en levande eventplats där konserter, vernissager och pop-up-installationer avlöser varandra och bidrar till den kreativa stämningen.

  • Inredning signerad designern Werner Aisslinger: Interiören kan bäst beskrivas som en härlig blandning av urban och bohemisk stil med naturliga material, detaljer i mässing och färgstarka tyger. Rummen på Hobo reflekterar hotellets övriga inredning med handplockade designdetaljer, mysig belysning och krukväxter som hänger från taket.

  • Bra utbud när hungern slår till: Hotellets matfilosofi utgår från säsongen, med fokus på närodlade och lokalt fångade råvaror. De stora ytorna är som gjorda för gemenskap och här kan du äta en god middag, ta en mysig fika eller bara hänga i baren. På morgonen kan du ta för dig av godsaker till frukost, som serveras i caféstil.

Faciliteter

- Restaurang
- Wi-Fi
- Gym
- Bar
- Butik

Hitta hit

Arlanda flygplats ligger runt 40 kilometer från hotellet och du tar dig dit på 20 minuter med Arlanda Express. Det är 100 meter till närmaste tunnelbanestation och 300 meter till centralstationen.
Perfekt för
Storstad Modern inredning Shopping Sightseeing

Missa inte

Hobo ligger på Brunkebergstorg på Norrmalm, nära designbutiker, trevliga restauranger och livliga barer, med gångavstånd till Kungsträdgården, Sergels torg och centralstationen. Vår vackra huvudstad har ett rikt och varierat kulturutbud att utforska och om du vill ha mer inspiration så hittar du en Stockholmsguide på rummet. Hotellet är en del av det nya, spännande kvarteret Urban Escape Stockholm, som växer fram i området mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Förutom Hobo hittar du också svenska och internationella butikskoncept, restauranger och caféer i Gallerian samt en takrestaurang som serverar en fusion av japansk och nordisk mat.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor